Caserapporter offentliggjort

I projektet “Virksomheders økonomiske omkostninger og gevinster ved interventioner i arbejdsmiljøet og deres betydning for arbejdsmiljøarbejdet” har vi analyseret 24 eksempler på vellykkede arbejdsmiljøindsatser i lige så mange offentlige og private virksomheder. De 24 cases fordeler sig med 7 om muskel-skeletbelastninger (MSB), 9 om psykisk arbejdsmiljø og 8 om arbejdsulykker.

Hvert af de 24 eksempler er beskrevet i en caserapport, og i dag har vi offentliggjort 18 af de 24 rapporter. De findes her. De resterende 6 rapporter offentliggøres snarest.

I en caserapport kan man læse om, hvem der står bag indsatsen, hvorfor den blev sat i værk, hvad den gik ud på, hvad den førte til, hvad der gjorde den vellykket og sidst, men ikke mindst, hvad økonomien i den var.