Fyr op under arbejdsmiljøarbejdet med kroner og øre på arbejdsmiljøproblemerne

 

Arbejdsmiljøarbejdet kan få et løft, hvis arbejdsmiljøorganisationen eller MED-udvalget regner på, hvad arbejdsmiljøproblemer koster arbejdspladsen. En beregning kan også bane vejen til midler til forbedring af arbejdsmiljøet. Det viser et forsknings-og udviklingsprojekt, som COWI har gennemført med støtte fra Arbejdsmiljøforskningsfonden. I projektet er det undersøgt, hvordan FOA’s Arbejdsmiljøberegner kan støtte arbejdsmiljøarbejdet på offentlige arbejdspladser.

Slutrapporten er netop offentliggjort af Arbejdsmiljøforskningsfonden, men den kan også findes her sammen med andre publikationer fra projektet.

Som led i projektet er der udarbejdet en præsentation, der forklarer, hvad arbejdsmiljøberegnere gør godt for. Den findes her.